Gepubliceerd op: 20 september 2021

Najaarskermis 24 t/m 27 september 2021

Voor het zesde achtereenvolgende jaar werkt Stichting Kicks4Africa samen met de Missietent en worden tijdens de Oldenzaalse kermis van 24 september tot en met 27 september tweedehands voetbalschoenen ingezameld voor de oprichter van stichting, Stan Benneker (22) uit Oldenzaal. Stan zorgt dat de schoenen terecht komen bij jonge kinderen in Zuid-Afrika die nu nog op blote voeten voetballen. Iedereen die een paar goede voetbalschoenen inlevert bij de Missietent krijgt 25 gratis lootjes waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Wilt u a.u.b. voetbalschoenen inleveren die heel en schoon zijn en geen gewone schoenen, laarzen en sportschoenen? Hartelijk bedankt!

U vindt de Missietent aan de Kerkstraat tegenover Ami Kappers.

Gepubliceerd op: 31 oktober 2019
Bezoek projecten Zuid-Afrika
Eind oktober vertrokken mijn ouders naar Zuid-Afrika, bepakt en bezakt met vele goede paren voetbalschoenen. Zij gaan een week lang, samen met Bram en Kenneth van MAVU, diverse projecten bezoeken en schoenen uitdelen aan de kinderen die ze goed kunnen gebruiken. Het eerste bezoek was aan de vrouwen- en meisjesvereniging Blue Birds in Alexandra, een Township van Johannesburg.
Gepubliceerd op: 9 oktober 2019
Hidde’s eerste voetbalschoentjes
Hidde is pas begonnen met voetballen en zoals dat bij zijn leeftijd hoort, groeien zijn voetjes ontzettend snel… De mooie voetbalschoenen zijn dus al snel weer te klein. In korte tijd is hij dan ook al toe aan zijn vierde paar. De drie paar te kleine schoenen mocht ik in ontvangst nemen. Ze zijn als nieuw! Bedankt Hidde!
Gepubliceerd op: 30 september 2019
Opbrengst Missietent 2019
Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft de Missietent voetbalschoenen voor mij ingezameld. Zie hier het resultaat. Wederom hartelijk dank beste mensen van de Missietent voor jullie inzet voor mijn project!
Gepubliceerd op: 16 september 2019
Koffergekte 🙂
Ik deed vorige week een oproep of iemand nog oude schalen koffers had voor mij voor het vervoer van schoenen naar Zuid-Afrika. Nou… dat heb ik geweten! Binnen een half uur was mijn bericht maar liefst 70 keer gedeeld en stroomden de berichten binnen. Dat zag ik niet aankomen; ik hoopte op twee koffers haha. Nu heb ik dus 43 koffers op zolder staan die we allemaal hebben gevuld met tweedehands voetbalschoenen. De komende periode worden die naar Johannesburg gebracht. Iedereen ontzettend bedankt voor de koffers.

Gepubliceerd op: 25 augustus 2019

Tassen vol schoenen van Wilghuuske

Vandaag mocht ik voor het tweede jaar weer twee hele grote tassen vol tweedehands voetbalschoenen in ontvangst nemen van Ingrid Mollink van Wilghuuske in Fleringen. Als zij ze niet verkoopt in haar tweedehands winkel, dan mag ik ze hebben voor Zuid-Afrika. Superblij mee! De schoenen vinden eind oktober hun weg naar Zuid-Afrika.

Gepubliceerd op: 29 oktober 2018

Overhandigen voetbalschoenen aan TUKS

Op 27 oktober heb ik tassen vol met goede schoenen overgedragen aan team en begeleiding van TUKS. Zij nemen de lading van maar liefst 175 paar tweedehands voetbalschoenen mee terug naar Joburg om ze daar te overhandigen aan MAVU Sport Development. Dat scheelt weer veel extra kosten. Heel erg bedankt voor jullie inzet allemaal! Er kunnen weer veel kinderen blij gemaakt worden⚽️⚽️

Gepubliceerd op: 29 oktober 2018

Avond met K.J.M.V. ‘De Missietent’

Op 26 oktober 2018 een super leuke avond gehad met een afvaardiging van K.J.M.V. “de Missietent” en Kenneth Neluvhalani van MAVU Sport Development als dank voor de inzet van de Missietent voor Kicks4Africa. Dankzij hun medewerking tijdens de kermis en de medewerking van Kenneth en Tuks Football Club kunnen we dinsdag weer een grote hoeveelheid voetbalschoenen naar Joburg vervoeren. Zo blij en trots!

En iedereen weer bedankt voor het inleveren van voetbalschoenen. Soms zo goed als nieuw. We gaan weer veel kids blij maken.

Schoenen inleveren kan door het jaar heen natuurlijk ook. Neem dan contact met mij op via stan@kicks4africa.nl.

Gepubliceerd op: 12 september 2018

Lever je oude voetbalschoenen in tijdens de kermis in Oldenzaal!

En ja hoor, we gaan weer knallen! Samen met K.J.M.V. “de Missietent” gaan we weer tweedehands voetbalschoenen inzamelen voor de kinderen in Zuid-Afrika. Tijdens de Oldenzaalse kermis kun je ze inleveren bij de Missietent. In ruil krijg je hiervoor 25 gratis lootjes. Hoe gaaf is dat! Dus zoek in je kasten, de zolder en de schuur naar goede voetbalschoenen. Je doet mij er een groot plezier mee!